Welkom bij Erpe Duo Rolgordijnen Soesterberg

Het  Duo rolgordijn is de nieuwste vorm van hedendaagse raamdecoratie, waarbij u overdag vrij zicht naar buiten heeft en 's avonds de inkijk van buiten naar binnen kunt regelen.

U kunt optimaal spelen met de combinatie van licht en privacy.

Een zeer elegante combinatie van transparante en semitransparante stof, verwerkt in een verbluffend mooi, eenvoudig te bedienen rolgordijn.

Het Duo rolgordijn is een lust voor het oog en voegt charme en karakter toe aan elk interieur.

Uitvoering

Kortom, het Duo rolgordijn is een stijlvolle en elegante oplossing die een veelzijdig gebruik toelaat en een extra dimensie toevoegt aan uw interieur.

Collectie

De collectie stoffen voor het Duo rolgordijn bestaat momenteel uit vele trendy, maar ook rustieke stoffen. Doe inspiratie op uit de ruime keuze van stoffen en kleurcombinaties.

Uitvoering

Het Duo rolgordijn is opgeborgen in een geanodiseerde aluminium cassette en is verkrijgbaar in de kleuren wit, crème en technisch zilver.

Wenst u een meer in het oog springend effect dan kan de cassette zonder meerprijs voorzien worden van zwarte eindkappen.

Bediening

Het geheim van de ongekende mogelijkheden en bedieningsgemak van het Duo rolgordijn ligt in de tweedelige onderroede die mee-roteerd bij het bedienen van het rolgordijn.

Standaard wordt het rolgordijn geleverd met een metalen kettingbediening.

Het rolgordijn is optioneel leverbaar met elektrische bediening.

Accessoires

Optioneel kan het Duo-rolgordijn worden uitgerust met een metalen ketting in plaats van een kunstof ketting.

Toepassing

Het Duo-rolgordijn is door zijn unieke uitvoering in een ontelbaar aantal standen open en dicht te zetten.

Een tweetal standen zult u het meest gebruiken namelijk:

De open stand: Door het plaatsen van 2 doorzichtige (transparante) stroken voor elkaar wordt een vrij doorzicht naar buiten gecreëerd.

De gesloten stand: Wordt de combinatie gemaakt van de transparante en een semi-transparante strook, dan wordt het zicht naar buiten en binnen belemmert en onstaat er privacy. Daarnaast kan het Duo-rolgordijn op iedere gewenste hoogte neergelaten of opgetrokken worden.
 

Erpe Duo Rolgordijnen Soesterberg