KeiZon Zonwering

Screens Regio Achterhoek

De Fixscreen® werd ontwikkeld door RENSON® Sunprotection-Screens en is de eerste screen ter wereld, die werkelijk windvast is.Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is de screen insectenwerend in gesloten positie. Het is een eenvoudig principe waarbij de zonwerende doek voorzien is van een speciale afboording met symmetrische rits. Op die manier zit het geheel stevig gevat in de beide zijgeleiders.Fixscreen®, het technologisch hoogstandje op vlak van comfort en gebruiksgemak, kan worden toegepast in de particuliere woningbouw, kantoorgebouwen of projectbouw.Fixscreen® omvat een volwaardig gamma windvaste screens.

Fixscreen® 100EVO is ontwikkeld voor afmetingen tot 4,00 m breed en 2,70 m hoog of afmetingen van 3,00 m breed en 3,50 m hoog (tot max. 10,80 m²). Er is de mogelijkheid tot koppelen naar afmetingen van max. 6,00 m breed en max. 2,70 m hoog. Voorzien van gepatenteerde & CE-gekeurde Connect&Go-technologie
Fixscreen® 150 kan unieke afmetingen aan van 6,00 m breed of 6,00 m hoog of omgekeerd (tot 22 m²).
Fixscreen® 150F kan in een open constructie zonder achterliggend raam geplaatst worden. Dit voor afmetingen tot 6,00 m breed en 2,70 m hoog, met een maximale oppervlakte van16,2 m2.
Fixscreen® Mono AK helpt de woning bij het realiseren van een gezond binnenklimaat. hij wordt als monoblok op de raamprofielen gemonteerd en biedt een meerwaarde op visueel, thermisch en akoestisch comfort. Deze screen is ontwikkeld voor afmetingen tot 4,00 mbreed en 2,70 m hoog of afmetingen van 3,00 meter breed en 3,50 m hoog (tot max. 10,80 m2).

Het uitgebreide gamma kleuren bij zowel doeken als profielen zorgt ervoor dat de Fixscreen® perfect harmonieert met de architectuur van uw woning of bedrijf, wat automatisch leidt tot een aangename leef- en werksfeer.Alle gebruikte materialen voor de Fixscreen® zijn 100% corrosiebestendig. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van inox schroeven. De aluminium profielen bestaan uit een legering EN AW-6063 T66. Het is mogelijk om de profielen in elk gewenst kleur te moffelen.