ScS Zonwering

SCS Veranda's Hoogeveen

Terrasoverkapping Fiesta

Het Fiësta verandadak wordt standaard uitgevoerd in een dakconstructie gebaseerd op platen van polycarbonaat. Naast deze polycarbonaatplaten is het dak ook uitvoerbaar met 44.2 glasplaten.
De polycarbonaatplaten worden standaard in heldere of opaal uitvoering geleverd.

De Fiësta kent een variabele hellingshoek waardoor er bijna geen situaties voorkomen waarin de Fiësta niet geplaatst kan worden. Optioneel met funderingspoeren, zonwerende platen en LED-verlichting leverbaar. 
 

De Fiësta terrasoverkapping is tot een breedte van 7,0meter en een uitval van 4,0meter in polycarbonaat  en tot 3,5meter in glasuitvoering verkrijgbaar. De Fiësta is bijna onzichtbaar te koppelen en de Max breedte onbeperkt.

Het Fiësta verandadak is standaard uitgerust met een dakgoot met een zogenaamde geïntegreerde volantsleuf. Deze biedt u de mogelijkheid op eenvoudige wijze uw verandadak aan de gootzijde af te sluiten door middel van een verandawand. Deze bestaat uit hoogwaardig PVC-doek met geïntegreerde zichtvensters (optioneel).

Ombra zonwering onder uw Fiesta veranda-overkapping

Deze hoogwaardige zonwering is speciaal ontwikkeld om aangename schaduw te brengen onder uw terrasoverkapping. Bijzonder gunstig voor het behoud van het doek is het gepatenteerde doekspanningssysteem. Twee in de oprolbuis geïntegreerde veerpakketten zorgen voor een optimale doekspanning, die altijd exact is aangepast aan de uitgerolde doekgrootte. Bij zeer grote schermafmetingen wordt als aanvullende voorziening een roestvrijstalen doekondersteuningsdraad toegepast. Tot 5,50m bestaat het scherm uit één geheel; vanaf 5,50m breedte wordt het een tweedelig scherm met een tussenligger. Standaard motorbediend met schakelaar en optioneel met afstandsbediening.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u vragen over onze producten? Of heeft u een vraag of opmerking over ScS Zonwering? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0528 - 23 51 51 of ga naar contact.

zoekwoorden: veranda's verandadaken regio Hoogeveen